Anasayfa / Dernek / 20. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI

20. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI

20. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI
Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 20. Olağan Genel Kurulu 29 Nisan 2018 Pazar günü Derneğimiz Genel Merkezinde gerçekleştirildi.
Yoklama ve açılış sonrası Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kahraman silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.
Verilen önerge doğrultusunda Divan başkanlığına Derneğimiz eski başkanlarından Cevdet GÖKYER, divan üyeliklerine Gümrük Müsteşarlığı Daire Başkanı Adnan AKGÖZ ve Mali Müşavir Mehmet GÜREL seçildiler.
Dernek Başkanı Veli BOZKIR faaliyet raporunu, Denetim Kurulu Üyesi Mehmet GÜREL denetim raporunu okuyarak üyelerin görüşlerine sundular. Her iki rapor üyeler tarafından oybirliğiyle ibra edildi.
Gündem gereği, Vakıf kurulması ve kurulacak vakfa derneğimiz malvarlığının devredilmesi için yönetim kuruluna yetki verildi.
Yapılan seçimde;
Dernek Başkanlığına Veli BOZKIR tekrar seçilirken,
Yönetim Kurulu Üyeliklerine;
Feridun ERDOĞDU (Mimar),
Dr. Ali GÜLER ( MHP MYK Üyesi, tarihçi yazar)
İlhan HATİPOĞLU ( Maliye Bakanlığı Müsteşar Yrd.)
İhsan DURU ( DURU Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı)
Ahmet TEK ( A.A. eski Genel Müdür Yrd.)
Ayhan AKGÖZ ( Mühendis DSİ Şube Müd.)
Denetim Kurulu Üyeliklerine;
Atalay TARHAN ( İnşaat Mühendisi )
Didem GENÇ ( Mimar )
Mehmet GÜREL ( Mali Müşavir ) oybirliğiyle seçilmişlerdir.
Dilek ve temenniler bölümünde Derneğimiz emektar başkanlarından eski Ulaştırma Müsteşarı Sayın Mükrem ERKİN ve Karaman eski Belediye Başkanlarımızdan Sayın Özcan GENÇ söz alarak, başarılı çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulu’nu kutlayıp, yeni dönem içinde başarılar dilediler.
Toplantı sonrası, başımızın tacı sevgili eşlerimiz ve Genel Kurula katılan Karamanlı hanımlarımızın el emeği ile yaptıkları batırık ikramını Karaman tadında sohbetlerle birlikte konuklarımıza sunduk ve yine unutulmayacak anılarla Genel Kurulumuzu sonlandırdık.
Bu vesileyle Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunda görev alan arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor Genel Kurulun Karamanımıza ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.
       

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.