Anasayfa / Ankara Karamanlı Öğrenciler Birliği / 2019-2020 DÖNEMİ ÖĞRENCİ TANIŞMA YEMEĞİ

2019-2020 DÖNEMİ ÖĞRENCİ TANIŞMA YEMEĞİ

ANKARAMANDER ÖĞRENCİ TANIŞMA YEMEĞİ

Bu yıl Ankara’da üniversite eğitimi hayatına başlayan Karamanlı öğrencilerimiz ile geçtiğimiz yıllarda Ankara’ya eğitime gelen üniversiteli öğrencilerimizin bir araya geldiği tanışma yemeğimiz yüksek katılımla gerçekleşti.

ANKARAMANDER Başkan Yardımcısı Feridun Erdoğdu’nun öğrencilerimizi bilgilendirme konuşmasının ardından, söz alan Başkan Veli Bozkır, Derneğimizin ve Vakfımızın önümüzdeki dönemde hedefleri ve yapılacak çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Bu yıl Çanakkale gezisi yapılma kararı yanı sıra, yeni genel merkezimizi çok beğenen öğrencilerimizin burada ders çalışmaları için kullanabilecekleri önerisi sevinçle kabul gördü. Başkan Bozkır mutfağımızda öğrencilerimize yemek’te verilecek, burası sizin eviniz sahip çıkın, biz sizi çok seviyoruz ve sizin burayı etkin kullanmanızdan yönetim olarak memnun oluruz dedi.

Yeni eğitim döneminde başarı dileklerinin ardından, toplantıya katılan 100’ü aşkın öğrencimiz tek tek söz alarak kendilerini tanıttılar.

Toplantıda Yönetim Kurulu Muhasip Üyemiz Ayhan Akgöz, hayırsever üyemiz Sami Örs, Sami Tartan ve Mustafa Kütahya öğrencilerimize hitap ettiler.

Toplantı sonunda başarılarıyla gurur duyduğumuz hayırsever hemşerimiz KAREV kurucu üyemiz Sayın Esat Toklu’nun masrafları karşıladığı yemek öğrencilerimize ikram edildi ardından öğrencilerimize bu yıl zamlı aylık 350 TL bursları dağıtıldı.

Burs havuzumuza destek veren ve her ay öğrencilerimize ikram edilen yemek masrafını karşılayan hayırseverlerimize derneğimiz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.