Anasayfa / Ankara Karamanlı Öğrenciler Birliği / 2022-2023 EĞİTİM DÖNEMİ ÖĞRENCİ TANIŞMA YEMEĞİ

2022-2023 EĞİTİM DÖNEMİ ÖĞRENCİ TANIŞMA YEMEĞİ

KARAMAN EĞİTİM KÜLTÜR VE SAĞLIK VAKFI (KAREV)
2022-2023 EĞİTİM DÖNEMİ ÖĞRENCİ TANIŞMA YEMEĞİ
Vakfımızda gelenek haline gelen, Ankara’da üniversite eğitimine başlayan Karamanlı öğrencilerimiz ile önceki yıllarda Ankara’ya gelip eğitimlerini sürdüren öğrencilerimizi bir araya getirdiğimiz tanışma yemeğini 6 Kasım 2022 Pazar günü KAREV Vakıf merkezinde gerçekleştirdik.
100’ün üzerinde öğrencinin katıldığı toplantıda Öğrenci Birliği Başkanlığına (AKÖB) halen başkan olan Nagihan Metin yeniden seçildi. Nagihan Metin seçim sonrası arkadaşlarına güzel mesajlar içeren bir konuşma yaptı. Ardından, KAREV Başkan Yardımcısı Feridun Erdoğdu burs komisyonunun çalışmaları ve burs başvurularının değerlendirilmesi konusunda açıklayıcı bilgiler verdi.
KAREV Yönetim Kurulu Başkanı Veli BOZKIR ise konuşmasında; bu yıl 90 öğrenciye aylık 1.000 TL burs verilmeye başlandığını, öğrencilerin daha aktif olmalarını, Vakıf merkezinde İngilizce kursunun başlatılacağını, konservatuardan mezun olan arkadaşlarla keman ve gitar derslerinin verileceğini, 2023 yılında Cumhuriyetin kuruluşunun 100.Yılı münasebetiyle öğrencilerimizden proje önerilerini beklediklerini, tüm öğrencilerimizin katılımıyla Çanakkale Gezisinin yapılacağını ve diğer vakıf çalışmaları ile ilgili açıklamalar yaptı.
Öğrencilerimize, DURU Bulgur’un katkılarıyla, hemşerimiz Sema Erdoğdu’nun nezaretinde vakıf gönüllümüz Şinasi Çalı ve öğrencilerimizin el emeğiyle hazırladıkları yöresel lezzetimiz BATIRIK ikram edildi ve toplantı sona erdi.
Birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesi dileğiyle, KAREV Vakfımızın güçlenerek büyümesi noktasında emek veren gönül veren maddi destekte bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.
Veli BOZKIR
Yönetim Kurulu Adına
KAREV Başkanı

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.